Våra produkter har blivit populära sedan 2004.
Miljontals familjer räknar med att NOCTUS håller dem friska.

Vilka är fördelarna med omega-3 från krillolja?

Det råder ingen tvekan om att omega-3 spelar en viktig roll för vår hälsa, men de flesta av världens befolkning får inte i sig tillräckligt. Eftersom många av oss inte äter tillräckligt med fet fisk kan kosttillskott vara nödvändigt för att överbrygga näringsklyftan. Lyckligtvis finns det inget brist på alternativ på dagens marknad, och det är där krillolja kommer in. Krillolja, ett marint fosfolipidkomplex av kolin och omega-3, kommer med en mängd fördelar.

Detta är anledningarna till att du bör ta omega-3 som krillolja:

1.Fördelen med fosfolipid
Alla omega-3 är inte skapade lika. Faktum är att det inte finns något annat tillskott som ger de livsviktiga näringsämnena kolin och omega-3 i en så effektiv leveransform som krillolja kan erbjuda. Med krilloljans fosfolipidfördel känner kroppen omedelbart igen omega-3 (EPA & DHA) och införlivar dem i cellerna innan de transporteras till de vävnader och organ som behöver dem mest, såsom hjärtat, hjärnan, lederna och mer.

2.Kolin
Förutom sina fosfolipider innehåller krillolja kolin, ett viktigt näringsämne. Kolin finns naturligt i många livsmedel (som broccoli, ägg, mjölk, nötkött med mera) och är avgörande för många kroppsfunktioner, plus det hjälper till att gynna lever- och hjärthälsa. Krillolja är ett säkert, effektivt och väl tolererat sätt att öka ditt nödvändiga intag av kolin.

3.Astaxantin
Krillolja innehåller astaxantin, en antioxidant som ger ingrediensen dess röda färg. Astaxantin bevarar naturligt omega-3-fettsyrorna och skyddar krillolja från oxidation, vilket eliminerar behovet av att lägga till konserveringsmedel.

4.Höjer omega-3-nivåer
Globalt lider vi brist på omega-3, vilket ökar risken för en mängd hälsoproblem. Omega-3-fettsyrorna EPA och DHA, som finns i krillolja, är viktiga för optimal hjärt-, hjärn-, ögon-, leder- och hudhälsa, och de bidrar till att minska inflammation i kroppen. Krillolja har kliniskt visat sig höja Omega-3-indexet, ett mått på den totala omega-3-statusen i kroppen. Ett högre Omega-3-index är förknippat med bättre övergripande hälsa.

5.Hållbart och 100% spårbart
När du väljer ett krilloljetillskott bör hållbarhet stå i fokus. Många av oss tar omega-3-tillskott som en del av en hälsosam livsstil, men samtidigt är havens hälsa lika viktig. För detta ändamål bör din krillolja (och andra kosttillskott) komma från hållbara källor.

6.Bättre konsumentupplevelse
Med krillolja är kapslarna små, vilket hjälper till att eliminera “pillermag”. Du kommer inte att uppleva fiskiga rapar eller obehagliga matsmältningsproblem. Eftersom fosfolipider blandas väl med vatten kommer din krillolja inte att ligga kvar på magens yta.

Som du kan se kan vi alla dra nytta av att ta omega-3 som krillolja. Som ett unikt och kraftfullt alternativ blir krillolja alltmer efterfrågat som ett kosttillskott värt att överväga!

sv_SESwedish