Våra produkter har blivit populära sedan 2004.
Miljontals familjer räknar med att NOCTUS håller dem friska.

Fördelarna med Nattljusolja som du bör känna till

Nattljusolja är en stor allierad för kvinnors välbefinnande. Den är till stor hjälp för att lindra de olika besvär som kvinnor går igenom från puberteten till klimakteriet.

Den bäst bevarade hemligheten med nattljusolja är dess mycket rika sammansättning av GLA.

Vikten av GLA för kvinnors välbefinnande
GLA är förkortningen som döljer gamma-linolensyra, en essentiell och omättad fettsyra i omega-6-serien, mycket nödvändig för kvinnokroppen eftersom den spelar en avgörande roll för hjärnans funktion, cellmembran och en mängd olika hormoner och fysiologiska processer.

Vad innebär det att vara essentiell och omättad?
Jo, det betyder att din kropp inte kan syntetisera den och att du bara kan få den genom kosten eller kosttillskott. En omättad fettsyra är synonymt med “bra fett” för hjärtat, precis som omega-3.

Obalanserad kost, stress, ålder eller vissa fysiologiska processer som menstruation eller klimakteriet kan leda till brist på GLA.

Nattljusolja tar hand om dig från insidan…

– Lindrar obehag i samband med PMS, såsom vätskeretention, ömma bröst och uppblåst mage.

– Normaliserar menstruationscykeln hos kvinnor med oregelbunden mens.

– Minskar effekterna av prolaktin, som är ansvarigt för huvudvärk, irritabilitet, ångest och de typiska lågorna orsakade av PMS.

– Minskar värmevallningar och bukspänningar som drabbar kvinnor i klimakteriet.

– Hjälper till att cirkulationen och hjärtat fungerar korrekt.

– Förbättrar ledernas funktionalitet tack vare dess antiinflammatoriska egenskaper.

Och även på utsidan…

– Dess “skönhetseffekt” är nyckeln till hudvård då den ger elasticitet och återfuktning. Särskilt användbart för mogna kvinnor eftersom huden i klimakteriet tappar tjocklek och blir torr och mindre elastisk.

– Förhindrar uppkomsten av de hatade bristningarna som uppstår när huden saknar elasticitet för att bekämpa plötsliga förändringar i kroppsvolymen: graviditeter, amning, pubertet, viktökning…

– Den kan vara mycket effektiv för att bekämpa överdrivet håravfall. Ditt hår kommer att se starkare och glansigare ut.”

sv_SESwedish